Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Sotkamo Silver

Analyst

Antti Viljakainen

Antti Viljakainen

Pääanalyytikko

Read more

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
2.3.
2018

Pikakommentit Sotkamo Silverin rahoituspaketista?

Inderes Q&A
19.10.
2017

Tervehdys! Ja ensiksi kiitos loistavasta palvelusta :)

Inderes Q&A
18.10.
2017

Hei! Irtoaisiko mitään kommenttia allaolevasta tiedotteesta? 11.10.2017 Sotkamo Silver: SOTKAMO SILVER TILASI RIKASTAMORAKENNUKSEN JA SEN RAKENTAMISEN RUUKKI CONSTRUCTIONILTA. INVESTOINTIEN SUURUUS ON NOIN 6,5 M

Inderes Q&A
1.8.
2017

Miten Sotkamo Silverin kurssi reagoisi pörssiromahdukseen tai lama-aikaan? Jos Sotkamo Silveriä hinnoitellaan hopean hinnan mukaan, ja hopea seuraa kultaa, jonka arvo nousee sijoitusten turvapaikkana pörssin romahtaessa, kasvaisiko Sotkamo Silverin arvo? Vai onko yritys suhdanneriippuvainen, jolloin sen kurssi seuraisi indeksiä?

Inderes Q&A
19.6.
2017

Hei, Sotkamo Silver on neuvotellut Traxyksen kanssa kaivoksen rahoituksesta jo hyvin pitkän aikaa ja rahoituksen varmistuminen on vielä epäselvää. Jos rahoitusneuvottelut kariutuvat, niin mitä vaihtoehtoja yhtiöllä on kerätä lisärahoitusta kaivoksen perustamiseen? Kuinka monella vuodella kaivoksen avaus viivästyisi näissä vaihtoehdoissa?

Inderes Q&A
15.5.
2017

Terve! Sotkamo Silveriltä tuli ilmoitus että rahoitssopimusneuvottelut viivästyy ja jäi vähän epämääräinen kuva missa mennään. Toukokuun aikana kuiteninkin oli tavoite saada soimus allekirjoitettua. Onko mielestäänne sopimuksen syntyyn tullu uusia uhkakuvia ja uskotteko soimuksen syntyvän toukokuun aikana. Osake on nyt ottanut tiedotuksen jälkeen ottanut vähän nokkiinsa ja siksi kysyisin olisiko aihetta huoleen? :):):)

Inderes Q&A
2.5.
2017

Hei, Sotkamo Silverin omistajat elävät tällä hetkellä jännittäviä aikoja. Kuten monesti on todettu, Sotkamo Silverin täysi potentiaali realisoituu vasta kaivostoiminnan käynnistyessä. Jos kaikki menee kuten elokuvissa ja Sotkamo Silverin kaivostoiminta käynnistyy ongelmitta, uskallatteko antaa varovaista arviota osakekohtaisesta tavoitehinnasta esim. muutaman vuoden päähän jolloin täysi potentiaali todennäköisesti realisoituu. Osakkeiden liikkeitä on toki lähes mahdoton ennustaa, mutta arvioita on aina mukava kuulla.

Inderes Q&A
8.3.
2017

Pohdin tuossa tulevaisuutta ja Sotkamo Silveriä. Mietin mahdollista osinkojen suuntaa, aikana jolloin yritys niitä täydessä toiminnassaa / tuotannossa voisi ennusteiden mukaan maksaa. Mitä nopeasti Googlettamalla löytyi niin yleensä kaivosyhtiöt ovat maksaneet 1-4% osinkotuottoa (lähde: dividend.com)

(Otsikkoon lisätty Sotkamo Silver)

 

 

Sotkamo Silver

English translation unavailable for Sotkamo Silver.