Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Fortum
14230 investors follow this company
BUY 17.03 LOWEST 16.90 VOLUME 1 450 093
SELL 17.03 HIGHEST 17.27 VALUE 24,729 Milj. EUR

Would you like to see our recommendations and target prices?

You already have an Inderes account? Log in from here.

Analyst

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Strategi, seniorianalyytikko

Read more

Tulevat tapahtumat

17
Nov
Osavuosikatsaukset

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
15.2.
2018

Uniper-osakkuusyhtiön vaikutus kvartaali- , vuositulosennusteisiin ja tunnuslukuihin P/E, tuotto-%:t, omavaraisuus-%, velkaantuneisuus, EV/EBITDA, EV/EBIT, P/B, OPO,PEG, pörssiarvo/liikevaihto, ...

Inderes Q&A
6.2.
2018

Minkäläiset ovat Fortumin kasvunäkymät Uniper-kaupan toteutuessa 100 %:sesti? Tulos tulee nousemaan huomattavasti niin kuin osakkeiden määräkin. Tuntuu että nousuvaraa on huomattavasti, jos Fortum pystyy toteuttamaan oman johtamistapansa. Vieläkö teillä on nyt osakkeelle vähennnä-suositus, itse näen tälle osta.

Inderes Q&A
21.11.
2017

Nyt näytäisi Uniper-kauppaa vastustavan henkilöstökin, joten operatiivisen johdon lisäksi pitäisi siis vaihtaa henkilöstökin. Onko Fortumilla mahdollisuutta kasvattaa tai pitää ensi vuoden osinko aiemmalla tasolla, jos Uniper-kaupasta luovutaan?

Inderes Q&A
2.11.
2017

Miten arvioitte Uniperin yhdistymistä vastustavien johtajien vaikuttavan Fortumin tulevaisuuteen? Voiko tuosta tulla isokin ongelma Fortumille? Mikäli yhdistyminen toteutuu, oletan että yhteistyö ei voi olla kovin sujuvaa ainakaan aluksi, mutta vaikutuksien suuruutta esim tuloksseen/pörssikurssin arvoon on itsellä vaikea arvioida.

Inderes Q&A
22.9.
2017

Onko viisasta myydä Fortumin osakkeet, joita minulla on yli xxx? Uskotteko, että Fortumin yritysosto toteutuu? Ja jos ei toteudu, miten käy osakekurssille?
(tekstiä muokattu sujuvammaksi)

Inderes Q&A
20.9.
2017

Hei, Miten arvioisitte mahdollisen Uniper kaupan vaikuttavan Fortumin osinkoon? Pystyykö Fortum pitämään osinkonsa samalla tasolla ja sitä kautta säilyttämään osakekurssinsa lähellä nykyistä tasoa?

Inderes Q&A
7.4.
2017

Hei! Kysymys Fortumista analyytikolle. Fortumin kurssi on jo pudonnut tavoitehintanne, onko siis Fortumissa (lisä)oston paikka? Suosituksenne on kuitenkin vähennä, eli eikö se päivity (heti) osakevertailuun, kun kurssi laskee? Jos ajatellaan että Fortum tänä vuonna tekee suunnilleen saman osakekohtaisen tuloksen (0,53) kuin viime vuonna jakaa osinkoa ensi keväänä saman verran (1,1) kuin tänä vuonna. Teidän raportissahan oli vähän korkeampikin tulosennuste. Nyt oma pääoma 15,15 ja siitä vähennetään pian maksettava osinko 1,1, jolloin jäljelle jää 14,05.

Fortum

Company has these badgets

Inderes portfolio

Fortum lyhyesti

We are a leading clean-energy company developing and offering solutions for our customers in electricity, heating, cooling, as well as solutions to improve resource efficiency. We also provide services for the power generation industry and solutions for consumers so that they can be smarter in their energy choices.