Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Teleste

Analyst

Atte Riikola

Atte Riikola

Analyytikko

Read more
Mikael Rautanen

Mikael Rautanen

Toimitusjohtaja, analyytikko

Read more

Tulevat tapahtumat

11
Feb
Tilinpäätöstiedotteet

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
22.11.
2017

Networks tehnyt huonoja sopimuksia ja syönyt osakkeenomistajan tuottoja. Tulosvaroituskin tuli aivan liian myöhään siihen nähden että tappioista oli johdolla jo tieto keväällä 2017 (todennäköisesti silloin kun osakepalkkio-ohjelmasta 2017-2019 päätettiin. Miksi uskotte että tilanne korjaantuu jos liiketoimintajohtoa ei vaihdeta uusiin kyvykkäämpiin tekijöihin? Timo Miettinen erosi hall pj paikalta, mutta ongelma ei taida Ervin nimityksellä ratketa jos liiketoimintajohtoa ei myös rankalla kädellä uudisteta.

Inderes Q&A
22.11.
2017

Hei, Pyysitte palautetta raporttien aukeamisesta. Tämän päiväinen Teleste raportti ei aukea free-tunnuksilla. Pyytää premium-tunnuksia explorerilla, firefoxilla, chromella, pc:llä ja kännykällä. Mielestäni ovat muuten aina auenneet jos on maksuttomana luvattu.

Inderes Q&A
3.11.
2017

Mitkä firmat kilpailevat kyseisellä toimialalla Telesten kanssa?

Inderes Q&A
2.11.
2017

Moi, Näettekö Telesten kuinka houkuttelevana yrityostokohteena suuremmalle pelurille, kuten Ericssonille tai Arrikselle? Varsinkin nyt kun Telesten osake on melko alhaisella tasolla.

Inderes Q&A
15.6.
2017

Tuossa otsikossa se kysymys jo tulikin? Mitkä yhtiöt ovat lähivuosina Helsingin pörssissä niitä, jotka todennäköisemmin ovat oston /yritysjärjestelyjen kohteena (Uponor, Teleste, Kemira ?)

Inderes Q&A
3.5.
2017

Mitä tarkoittaa Asiakkaiden konsolidaatio (Telesten raportissa).

Teleste

Company has these badgets

Commissioned research

Teleste lyhyesti

Teleste is a Finnish technology company which offers broadband video and data communication networks and services. The company's products and solutions are used in digital television, broadband Internet, and video surveillance applications. Majority of the company revenues comes from Europe the biggest clients being Cable TV and IPTV operators and in video surveillance the public sector. The company also has branch in the United Kingdom, specializing in Hospitality and AV - Teleste Limited. The company is listed on the NASDAQ OMX Helsinki stock market.