Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Teleste
2827 investors follow this company
BUY 4.76 LOWEST 4.76 VOLUME 3 438
SELL 4.79 HIGHEST 4.80 VALUE 0,016 Milj. EUR

Would you like to see our recommendations and target prices?

You already have an Inderes account? Log in from here.

Analyytikko

Atte Riikola
+358 44 593 4500

Upcoming events

13
Aug
Osavuosikatsaukset

Latest insider trading

Type: inderes_qa
22.11.
2017

Networks tehnyt huonoja sopimuksia ja syönyt osakkeenomistajan tuottoja. Tulosvaroituskin tuli aivan liian myöhään siihen nähden että tappioista oli johdolla jo tieto keväällä 2017 (todennäköisesti silloin kun osakepalkkio-ohjelmasta 2017-2019 päätettiin. Miksi uskotte että tilanne korjaantuu jos liiketoimintajohtoa ei vaihdeta uusiin kyvykkäämpiin tekijöihin? Timo Miettinen erosi hall pj paikalta, mutta ongelma ei taida Ervin nimityksellä ratketa jos liiketoimintajohtoa ei myös rankalla kädellä uudisteta.

Type: inderes_qa
22.11.
2017

Hei, Pyysitte palautetta raporttien aukeamisesta. Tämän päiväinen Teleste raportti ei aukea free-tunnuksilla. Pyytää premium-tunnuksia explorerilla, firefoxilla, chromella, pc:llä ja kännykällä. Mielestäni ovat muuten aina auenneet jos on maksuttomana luvattu.

Type: inderes_qa
3.11.
2017

Mitkä firmat kilpailevat kyseisellä toimialalla Telesten kanssa?

Type: inderes_qa
2.11.
2017

Moi, Näettekö Telesten kuinka houkuttelevana yrityostokohteena suuremmalle pelurille, kuten Ericssonille tai Arrikselle? Varsinkin nyt kun Telesten osake on melko alhaisella tasolla.

Type: inderes_qa
15.6.
2017

Tuossa otsikossa se kysymys jo tulikin? Mitkä yhtiöt ovat lähivuosina Helsingin pörssissä niitä, jotka todennäköisemmin ovat oston /yritysjärjestelyjen kohteena (Uponor, Teleste, Kemira ?)

Type: inderes_qa
3.5.
2017

Mitä tarkoittaa Asiakkaiden konsolidaatio (Telesten raportissa).

Teleste

Company has these badgets

Commissioned research

Teleste lyhyesti

Teleste is a Finnish technology company which offers broadband video and data communication networks and services. The company's products and solutions are used in digital television, broadband Internet, and video surveillance applications. Majority of the company revenues comes from Europe the biggest clients being Cable TV and IPTV operators and in video surveillance the public sector. The company also has branch in the United Kingdom, specializing in Hospitality and AV - Teleste Limited. The company is listed on the NASDAQ OMX Helsinki stock market.