Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Telia company

Analyst

Joni Grönqvist

Joni Grönqvist

Analyytikko

Read more

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
19.2.
2018

Telia katosi teidän osakevertailusta. Mikähän syy?

Inderes Q&A
11.1.
2018

Hei Inderesin väki ja kiitoksia tärkeästä palvelustanne! Sijoitusalan kirjoituksissa usein puhutaan lyhyestä, keskipitkästä ja pitkästä aikavälistä. Kuinka pitkistä aikaväleistä on kyse? Alla esimerkki tämän aamuisesta Telian yhtiöraportista. "Keskipitkällä aikavälillä Telia pystyy jatkamaan hidasta tuloskasvua nykyisillä liiketoiminnoillaan. Pidemmällä aikavälillä arvioimme teleoperaattoreiden kuitenkin joutuvan löytämään kokonaan uusia liiketoimintoja kasvun ylläpitämiseksi, kuten esimerkiksi uutta palvelutarjontaa."

Inderes Q&A
11.1.
2018

Miten yhdistyminen vaikuttaa Teliaan?

Inderes Q&A
6.11.
2017

Hei Ihmettelen kovasti Telian ja Elisan arvostuseroja. Vertailu on helppoa, kun ne ovat listoilla peräkkäin osakevertailussa. Tunnuslukujen osalta esim. Telian PB on aivan järkyttävän alhainen Elisaan verrattuna. Eli onko telia tällä perusteella aliarvostettu ja jos on niin miksi? (tekstiä muokattu sujuvammaksi)

Inderes Q&A
22.9.
2017

Terve! Olen omistanut Teliaa siitä lähtien, kun Pekka Vennamo vei sen esi-isän pörssiin 1990-luvulla. Verneri Pulkkinen haastatteli Mikael Rautasta 11.9.2017. Mikael kertoi Nokiaa koskevassa osuudessa, että operaattorit ovat taas kerran murroksessa. Voisitko Mikael Rautanen avata vähän tarkemmin, mitä tarkoitat operaattorien murroksella. Ovatko operaattorit mielestäsi dinosauruksia ja auringonlaskun ala? Onko operaattoreilla mahdollisuus löytää uusia bisneksiä vai onko tulevaisuus kokonaan uusia toimialoissa (esim. OP-ryhmä on lähtenyt sairaalabisnekseen)?

Inderes Q&A
18.9.
2017

Moi, näenkö jostain helposti osinkojen irtoamispäivän? Esimerkiksi Telia kiinnostaa juuri nyt. 

Inderes Q&A
6.9.
2017

Hei, mitkä olisivat Helsingin pörssissä hyviä esimerkkejä defensiivisistä osakkeista? Mitä asioita kannattaa tutkia yrityksistä, kun hakee salkkuunsa kyseisen kategorian osakkeita? Kiitos vastauksesta! (nimi poistettu) 

Inderes Q&A
3.5.
2017

Onko muutama viikko sitten julkistettu kartellitutkimus jo päättynyt, kun siitä ei enää puhuta? Vai onko tutkimuksesta mahdollisesti seuraava sanktio arvioitu taloudellisesti merkityksettömäksi maineriski mukaan lukien?

Inderes Q&A
2.5.
2017

Luin kartellitutkimuksiin liittyvistä ratsioista Arvopaperista. Miten sijoittajan tulisi suhtautua mm. Teliaan kartelliepäilyn vuoksi?

Inderes Q&A
11.3.
2017

Mistä syystä juuri Yhdysvaltojen ja Hollanin viranomaiset vaativat Telialta korvauksia yhtiön Euraasian korruptioepäilyistä vaikka syytökset tapahtuivat Euraasian maissa? Onko muiden maiden viranomaisilta myös odotettavissa korvausvaatimuksia tulevaisuudessa samasta asiasta?

Telia company

Eesti keel translation unavailable for Telia company.