Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Kemira

Analyst

Petri Gostowski

Petri Gostowski

Pääanalyytikko

Read more

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
19.12.
2017

Jari Rosendahlin ROASTissa hän sivulauseessa sanoi, että ROE:ta rasittaa taseessa oleva 0,5 Mrd€ liikearvo, koska sitä ei enää nykyaikana voi/saa poistaa. Miten toimii nykyisin liikearvo ja sen siivoaminen taseesta?

Inderes Q&A
17.11.
2017

Hyvä; Mikael piensijoittajan asialla! Minua ärsyttää joidenkin suurten yhtiöiden nuiva suhtautuminen pienomistajiin.

Inderes Q&A
3.9.
2017

Pörssiyhtiöistä ainakin Stora Enso, Kemira ja UPM-Kymmene ovat epäsuorasti mukana Olkiluoto 3:ssa Pohjolan Voima -osakkuuksiensa kautta. Nyt TVO ja Areva kiistelevät oikeudessa miljardiluokan korvauksista voimalan viivästymisestä johtuen, ja siellä TVO on ottanut jo erävoittoja osapäätöksissä. Kysymys kuuluu: mikäli Areva (ja Siemens) joutuvat maksamaan TVO:lle korvauksia Olkiluoto 3:n viivästymisestä, onko päätöksellä vaikutusta epäsuoraa omistusta omaavien pörssiyhtiöiden toimintaan esimerkiksi rahavirran muodossa?

Inderes Q&A
22.8.
2017

Viime aikoina on puhuttu Kemirasta mahdollisena yritysostokohteena. Kuinka mahdollisena näette, että Kemira olisi seuraavia ostokohteita pörssistä?

Inderes Q&A
26.7.
2017

Moi, Kemira on analysoitu 21.7., tavoitehinnaksi laitettu 11,50, kyseisen päivän kurssi on ollut jo reilusti alle 11 e ja kuitenkin VÄHENNÄ-suositus. Miksiköhän? Ymmärrän hyvin, että ruudulla ilmoitetut kurssit ja suositukset ei aina kulje käsi kädessä, koska kurssit muuttuu jatkuvasti ja suosituksia ei joka päivä päivitetä. Kemiran tapauksessa kuitenkin vaikuttaa, että suositus ja kurssi eivät ole loogisia päivämäärällä 21.7. Onko suositushinta oikein? 

Kemira

Eesti keel translation unavailable for Kemira.

Earned badges

Survived Roast