Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

YIT

Analyst

Olli Koponen

Olli Koponen

Analyytikko

Read more

Latest insider trading

Net impact profile

Analyysi
2.7.
2018

Yhtiön viime viikolla julkaisema numeerinen ohjeistus vuodelle 2018 sekä lisätiedot valmistuvien asuntojen määristä ja keskihinnoista olivat ennusteisiimme nähden pettymyksiä. Olemme laskeneet kuluvan vuoden ja lähivuosien ennusteitamme sen myötä alaspäin. Osake on arvostettu verrokkiryhmän tasolle tämän vuoden ennusteillamme emmekä näe osakkeessa nousuvaraa lyhyellä tähtäimellä laskeneiden ennusteiden ja rakennussektorin yleisen arvostustason hiipumisen myötä.

 

 

Inderes Q&A
20.11.
2017

Moi, Ruotsin mahdollisesta asuntomarkkina kuplasta on pitkään puhuttu lehdissä. Voisiko tätä käydä läpi esim. Mariannen makrossa?

Inderes Q&A
12.11.
2017

Mitä sijoittajan tulisi ajatella eräitten yhtiöitten avainluvuista. YIT 2018 P/E 10,8 ja P/B 1,0. YIT:n tavoitehinta 7,5 ja kurssi 6,23. Tai Cramo 2018 P/E 9,9 ja P/E 1,3 ja tavoitehinta 21 ja kurssi 18,6. Eurooppa pääsemässä vauhtiin ilman elvytystä. Kirjoituksistanne tulee se käsitys että Euroopassa sykli on jo kohta loppupäässä vaikka USA luultavasti ensi vuonna nostaa lisää korkoja ja on jo parhaassa vedossaan mutta Eurooppa on selvästi tulossa jäljessä ja kenties ensi syksynä lopettaa elvytyksen. Mitä esim. näiden yhtiöiden luvuista voisi päätellä?

Inderes Q&A
17.7.
2017

Mikä ihmeen vähennä-suositus YIT:lle? Miksi ihmeessä?

Inderes Q&A
20.6.
2017

Miten käy osakkeille? Voisiko Inderes avata tätä sijoittajille?

Inderes Q&A
17.6.
2017

Onko teillä tietoa YIT:n ja Lemminkäisen yhdistymisen vaikutuksista nykyiseen kalustoyhteistyö sopimukseen Lemminkäisen ja Cramon välillä? Nykyinen Lemminkäisen ja Cramon sopimushan olisi ilmeisesti voimassa 2018 vuoden loppuun. Asia kiinnostaa sekä YIT:n ja Cramon osakkeenomistajana.

Inderes Q&A
17.5.
2017

Moi, Tiedän, että sitä on mahdotonta ennustaa, mutta eräällä videollanne sanotte, että ette pidä korkojen nousua ''lähivuosien sisällö'' kovinkaan todennäköisenä. Onko teillä jonkunlainen kuva siitä, kuinka pitkän ajan kuluttua se olisi todennäköistä? Mitkä toimialat ovat korkojen nousun yhteydessä suurimmat voittajat ja häviäjät? Finanssiala käsittääkseni ainakin kuuluu voittajiin. Onko mitään ohjenuoraa, millaisia liikkeitä omassa salkussa tulisi pääpiirteittäin tehdä silloin? Vai tuleeko pitää pää kylmänä? Tähän toki jo vaikuttaa sekin, missä vaiheessa nousukautta ollaan.

YIT

Eesti keel translation unavailable for YIT.