Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Fortum

Analyst

Juha Kinnunen

Juha Kinnunen

Osakestrategi, analyytikko

Read more

Latest insider trading

Net impact profile

Inderes Q&A
15.2.
2018

Uniper-osakkuusyhtiön vaikutus kvartaali- , vuositulosennusteisiin ja tunnuslukuihin P/E, tuotto-%:t, omavaraisuus-%, velkaantuneisuus, EV/EBITDA, EV/EBIT, P/B, OPO,PEG, pörssiarvo/liikevaihto, ...

Inderes Q&A
6.2.
2018

Minkäläiset ovat Fortumin kasvunäkymät Uniper-kaupan toteutuessa 100 %:sesti? Tulos tulee nousemaan huomattavasti niin kuin osakkeiden määräkin. Tuntuu että nousuvaraa on huomattavasti, jos Fortum pystyy toteuttamaan oman johtamistapansa. Vieläkö teillä on nyt osakkeelle vähennnä-suositus, itse näen tälle osta.

Inderes Q&A
21.11.
2017

Nyt näytäisi Uniper-kauppaa vastustavan henkilöstökin, joten operatiivisen johdon lisäksi pitäisi siis vaihtaa henkilöstökin. Onko Fortumilla mahdollisuutta kasvattaa tai pitää ensi vuoden osinko aiemmalla tasolla, jos Uniper-kaupasta luovutaan?

Inderes Q&A
2.11.
2017

Miten arvioitte Uniperin yhdistymistä vastustavien johtajien vaikuttavan Fortumin tulevaisuuteen? Voiko tuosta tulla isokin ongelma Fortumille? Mikäli yhdistyminen toteutuu, oletan että yhteistyö ei voi olla kovin sujuvaa ainakaan aluksi, mutta vaikutuksien suuruutta esim tuloksseen/pörssikurssin arvoon on itsellä vaikea arvioida.

Inderes Q&A
22.9.
2017

Onko viisasta myydä Fortumin osakkeet, joita minulla on yli xxx? Uskotteko, että Fortumin yritysosto toteutuu? Ja jos ei toteudu, miten käy osakekurssille?
(tekstiä muokattu sujuvammaksi)

Inderes Q&A
20.9.
2017

Hei, Miten arvioisitte mahdollisen Uniper kaupan vaikuttavan Fortumin osinkoon? Pystyykö Fortum pitämään osinkonsa samalla tasolla ja sitä kautta säilyttämään osakekurssinsa lähellä nykyistä tasoa?

Inderes Q&A
7.4.
2017

Hei! Kysymys Fortumista analyytikolle. Fortumin kurssi on jo pudonnut tavoitehintanne, onko siis Fortumissa (lisä)oston paikka? Suosituksenne on kuitenkin vähennä, eli eikö se päivity (heti) osakevertailuun, kun kurssi laskee? Jos ajatellaan että Fortum tänä vuonna tekee suunnilleen saman osakekohtaisen tuloksen (0,53) kuin viime vuonna jakaa osinkoa ensi keväänä saman verran (1,1) kuin tänä vuonna. Teidän raportissahan oli vähän korkeampikin tulosennuste. Nyt oma pääoma 15,15 ja siitä vähennetään pian maksettava osinko 1,1, jolloin jäljelle jää 14,05.

Fortum

Eesti keel translation unavailable for Fortum.