Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Odotamme Taalerilta edelleen tuloskasvua lähivuosilta Garantian kasvun ja Varainhoidon parantuvan kustannustehokkuuden kautta. Varainhoidon kannattavuusongelmat kuitenkin painavat hyväksyttävää arvostustasoa lyhyellä aikavälillä ja kurssinousu nojaakin entistä enemmän tulosparannukseen. Kohtuullinen arvostus, hyvät kasvunäkymät ja M&A-optio pitävät näkemyksemme kuitenkin edelleen positiivisena.

Inderes omistaa oikeaa rahaa sijoittavassa mallisalkussa Taaleria 5,6 %:n painolla. Taaleri on Inderesin vähemmistöomistaja.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Taaleri)

Taaleri on pohjoismainen pääomarahastoyhtiö, joka keskittyy uusiutuvaan energiaan ja muihin vaihtoehtoisiin sijoituksiin. Taalerilla on kaksi liiketoimintasegmenttiä: Pääomarahastot ja Strategiset sijoitukset. Pääomarahastot koostuu uusiutuvan energian, kiinteistöjen ja bioteollisuuden liiketoiminnoista. Strategiset sijoitukset -segmenttiin kuuluu Vakuutusosakeyhtiö Garantia. Taalerilla on pääomarahastoissaan ja kanssasijoituksissaan hallinnoitavia varoja 2,4 miljardia euroa, ja yhtiön palveluksessa on noin 120 henkeä. Taaleri Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä.