Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Aloita sijoittaminen

Inderes löytää sijoittajille parhaat sijoituskohteet ja teemme pörssistä paremman markkinapaikan yhdistämällä sijoittajat ja yhtiöt huippulaadukkaan osakeanalyysin avulla.

Aamukatsaus ja kaikki analyysit

Inderesin aamukatsauksen avulla pysyt jatkuvasti ajan tasalla pörssistä ja seuraamiemme yhtiöiden uutisista ja näkymistä. Premium-tilaajana voit syventyä kaikkiin yhtiöihin ja niiden tunnuslukuihin tarkemmin kattavien analyysiraporttien avulla.

Uusimmat julkaisut

Osakevertailu ja suositukset

Inderesin osakevertailu -lista laittaa Helsingin pörssin seuraamamme osakkeet järjestykseen suositusten tai tunnuslukujen perusteella. Näet osakevertailussa kaikki Inderesin suositukset ja tavoitehinnat järjestyksessä.

Osakevertailuun

Inderes Mallisalkku

Premium-tilaajana pääset seuraamaan Inderesin oikeaa rahaa sijoittavan mallisalkun kaikkia tapahtumia ja salkkukommentteja. Katso, mitä osakkeita analyytikkotiimimme valitsee salkkuun.

Mallisalkkuun

Aloita sijoittaminen

5 askelta sijoittajaksi

Osakesijoittaminen ei ole mysteeristä rakettitiedettä eikä vaadi professorin aivoja, vaan sopivaa riskinsietokykyä ja pitkäjänteisyyttä. Osakesijoittamisen voi aloittaa jo pienilläkin summilla, sillä kaupankäyntikustannukset ovat kohtuullisia useimmilla välittäjillä. Alla viisi askelta osakesijoittamisen aloittamiseen.

1

Tärkeintä osakesijoittamisessa on pitäytyä päätöksessä aloittaa osakesijoittaminen: tulet tarvitsemaan kurinalaisuutta matkan varrella, joten on hyvä aloittaa heti.

2

Perusta osakkeiden kaupankäyntiä ja säilyttämistä varten arvo-osuustili palvelua tarjoavaan pankkiin. Siirrä sijoittamista varten tilille vain sellaista rahaa, jonka määrän heittely ei vie yöunia.

3

Perehdy osakkeisiin ja sijoittamiseen. Esimerkiksi Inderes Sijoituskoulu Sijoituskoulu tarjoaa oivan väylän perusteiden hankkimiseen.

4

Tee itsellesi sijoitussuunnitelma: miksi sijoitat, mitä varten ja kuinka kauan. Aika on sijoittajan puolella: mitä pidempään sijoitat, sitä pidempään ehdit kartuttaa korkoa korolle –efektiä. Aloittamalla nuorena pienelläkin summalla voi päästä merkittäviin lopputuloksiin.

5

Osta ensimmäiset osakkeesi. Oikeiden osakkeiden löytämiseen auttaa Mallisalkku, Aamukatsaukset ja Inderes osakevertailu jossa osakkeita voi laittaa järjestykseen eri tunnuslukujen mukaan.

Et jaksa lukea? Katso video!

Luo ilmainen Inderes Free-tili ja aloita osakesijoittaminen

Luo Inderes Free -tili →