Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Helsingin pörssin shortatuimmat osakkeet marraskuussa

Helsingin pörssin shortatuimmat osakkeet marraskuussa

Artikkeli 05.11.2018 15:29 Shorttaaminen
  • Uusia, yli 0,5 %:n kokoisia lyhyeksimyyntipositioita on ilmestynyt marraskuun alkuun mennessä Nokiaan, Wärtsilään, Baswareen ja Amer Sportsiin. Sen sijaan listalta on pudonnut pois Caverion ja Metso.

Helsingin pörssissä on 20 yhtiötä, joissa on vähintään 0,5 %:n suuruinen lyhyt positio suhteessa yhtiön osakekantaan. Keskimäärin lyhyeksimyytyjen yhtiöiden osakekannoista on noin 1,7 % myyty lyhyeksi verrattuna 1,8 %:iin lokakuun alussa. Artikkelin julkaisuhetken tiedoilla lyhyeksimyydyimpien osakkeiden kolmen kärjessä ovat viime kuussakin kärkisijoja pitäneet YIT, Outokumpu ja Huhtamäki.

Tämä sisältö on Inderes Premium-jäsenille.
Verneri Pulkkinen

Luomme teknologiaa yhdistämään koko maailman. Nokialla on toimialan ainoa maailmanlaajuisesti saatavilla oleva kokonaisvaltainen valikoima verkkoratkaisuja, ohjelmistoja, palveluita ja lisensointimahdollisuuksia. Asiakkaitamme ovat viestintäpalvelujen tarjoajat, joiden verkoissa on yhteensä yli 6,1 miljardia käyttäjää, sekä yrityksiä yksityisellä ja julkisella sektorilla, jotka käyttävät ratkaisujamme parantaakseen tuottavuutta ja rikastuttaakseen asiakkaidensa elämää.