KYSELY PÄÄTTYNYT | Vastaa sentimenttikyselyyn pienistä ja keskisuurista pörssiyhtiöistä – saat Inderes Premiumin kuukaudeksi

KYSELY PÄÄTTYNYT | Täydennämme mielipidetuloksia joukosta pieniä ja keskisuuria pörssiyhtiöitä. Annammekin kaikille tämän artikkelin yhteydessä olevaan sentimenttikyselyyn vastanneille Inderes Premiumin kuukaudeksi. Vastaa kyselyyn viimeistään torstaina 10.10. klo 23.59.

Edun voi yhdistää myös olemassa olevaan Premium-tilaukseen. Kyselyä ei tarvitse täyttää kerralla, mutta kaikkiin kysymyksiin on vastattava ennen määräajan päättymistä edun saamiseksi. Jätäthän mahdollisimman monen vastauksen yhteyteen myös sanallisen kommentin. Kiitos vastauksistasi!

Lisätietoja edusta

Kyselyyn vastataksesi sinulla on oltava tai sinun on luotava ilmainen Inderes Free -tili. Sentimenttikyselyn kautta saadun ilmaiskuukauden voi yhdistää muihin tarjouksiin: 

  • Mikäli olet jo Premium-käyttäjä, seuraava maksupäiväsi siirtyy automaattisesti kuukauden eteenpäin.
  • Mikäli sinulla ei ole Premiumia ennen kyselyyn vastaamista, saat ilmaisen Premium-kuukauden, joka ei muutu automaattisesti maksulliseksi ellet päätä tilata Inderes Premiumia myöhemmin.