Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Tukkurina reilu kaksi vuotta sitten listautunut Relais on toteuttanut listalla olon aikana kasvuun tähtäävää strategiaansa onnistuneesti. Samalla konsernin liiketoimintallia on muokattu tukkuliiketoimintaan keskittyneestä toimijasta laajemmin koko ajoneuvojen jälkimarkkinalla operoivaksi sarjayhdistelijäksi. Tämä on vahvistanut pitkän tähtäimen kasvu- ja arvonluontipotentiaalia. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Relais Group)

Relais Group on vuonna 2010 perustettu  ajoneuvojen jälkimarkkinoilla erilaisia liiketoimintoja pitkäjänteisesti omistava ja kehittävä konserni. Konsernin nykyiset liiketoiminnot muodostuvat varaosien ja sähkövarusteiden tukkumyyntiä sekä hyötyajoneuvojen korjaamo- ja huoltoliiketoimintaa harjoittavista yhtiöistä, jotka toimivat Pohjoismaissa ja Baltiassa.