Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Edessä merkittäviä päätöksiä

Inderes analyysi 08.03.2018 8:54 Panostaja

Sijoitusyhtiö Panostaja on mielestämme selvästi aliarvostettu suhteessa osien summaan, mutta selkeitä arvoajureita sijoitussalkusta löytyy tällä hetkellä kuitenkin rajallisesti. KotiSun-irtaantumisen jälkeen arvo on voimakkaasti keskittynyt Granoon, jonka kannattavuuden kääntäminen nousuun on kriittistä. Lisäksi katseet kohdistuvat pääoman allokointiin ja lähiaikoina mahdollisesti uudistuvaan strategiaan, mikä määrittää paljon yhtiön tulevaisuuden suuntaa. Toistamme osakkeelle lisää-suosituksemme ja tavoitehintamme 1,04 euroa.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Panostaja)

Panostaja on vuonna 1984 perustettu suomalaisia pk-yrityksiä omistava ja kehittävä sijoitusyhtiö. Yhtiö pyrkii löytämään laadukkaita ja kasvukykyisiä sijoituskohteita, kehittämään niitä eteenpäin ja luomaan näin omistaja-arvoa. Panostajalla on sijoituksia mm. seuraavissa yhtiössä Oscar Software, Grano, CoreHW, Hygga, Carrot Palvelut, Gugguu, Helakeskus ja Heatmasters.