Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Tietoliikenneverkkojen teknologioiden ja operaattoreiden yhdentyminen asettaa Telesten mielenkiintoiseen asemaan markkinan murroksessa. Yhtiön on valmistauduttava murrokseen ratkomalla omat palveluliiketoiminnan haasteet ja tekemällä nyt oikeita valintoja teknologioiden ja strategian suhteen. Telesten liiketoiminnoilla on hyvä asema niiden markkinoilla sekä vahva kannattavan kasvun historia, mutta vuosi 2017 ollut yhtiölle erittäin haastava. Nykyinen vahva tilauskanta antaa kuitenkin edellytykset paluulle kannattavaan kasvuun vuonna 2018.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Teleste)

Teleste Oyj on vuonna 1954 perustettu kansainvälinen teknologiakonserni, joka toimii tilaajaverkkolaitteiden kehittäjänä, tuottajana ja myyjänä sekä kaapeli- ja teleoperaattoreiden verkkojen palvelutoimittajana. Yhtiö tarjoaa tämän lisäksi videovalvontaan ja matkustajainformaatioon tarvittavia sovelluksia sekä ratkaisuja lähinnä julkisen sektorin asiakkaille ja raideliikenteeseen. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Turussa ja kaikkiaan yhtiöllä on toimipisteitä 20 maassa.