Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Ensi vuonna takaisin kasvuun

Inderes analyysi 10.08.2017 20:57 CapMan

Tarkistamme CapManin tavoitehintamme 1,85 euroon (aik. 1,80 euroa) nousseiden osinkoennusteidemme myötä. Osakkeen arvostustaso on varsin neutraali ja kurssinousu nojaakin strategiassa onnistumiseen. Yhtiön jatkuva edistyminen strategiassa yhdessä yli 6 %:n kasvavan osinkotuoton kanssa pitää osakkeen tuotto-odotuksen kuitenkin suotuisana, minkä takia toistamme lisää-suosituksemme.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (CapMan)

CapMan on yksi ensimmäisiä kotimaisia Private equity-rahastomanagereita. CapMan perustettiin vuonna 1989 ja siitä on tullut viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana pohjoismainen listaamattomiin omaisuuslajeihin keskittynyt varainhoitaja. CapMan on ns. ”tuotetalo”, eli yhtiön fokus on tuotteissa omaisuudenhoitopalvelun sijaan. CapManilla on kolme liiketoiminta-aluetta: Hallinnointiliiketoiminta, Palvelut ja omasta taseesta tehtävät sijoitukset. CapManin asiakkaisiin kuuluu mm. kv-sijoittajia ja suomalaisia suuria instituutioita.