Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Halki, poikki ja salkkuun

Yhtiöraportti 04.12.2019 7:50 Ponsse

Metsäkoneiden kysynnällä on lukuisia kasvuajureita ja Ponssen saatua Vieremän laajennusinvestoinnin käyttöön samalla kun kilpailijat vasta valmistelevat omia laajennuksiaan, on yhtiöllä edellytyksiä markkinaosuuden kasvattamiseen. Odotamme metsäkoneiden markkinan notkahtavan väliaikaisesti vuonna 2020, mutta uskomme Ponssen tuloksen kasvavan koko ennustejakson ajan.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Ponsse)

Ponsse Oyj on tavaralajimenetelmän metsäkoneiden myyntiin, tuotantoon, huoltoon ja teknologiaan erikoistunut yritys, jonka toimintaa ohjaa aito kiinnostus asiakasta ja tämän liiketoimintaa kohtaan. Yhtiö kehittää ja valmistaa kestävän kehityksen mukaisia, innovatiivisia puunkorjuuratkaisuja asiakastarpeiden mukaisesti. Metsäkoneyrittäjä Einari Vidgrén perusti yhtiön vuonna 1970, ja yhtiö on koko historiansa ajan ollut tavaralajimenetelmään perustuvien puunkorjuuratkaisujen edelläkävijä. Ponssen kotipaikka on Suomessa Vieremällä.