Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

SRV on vuosien vaikeuksien jälkeen osoittamassa selkeitä käänteen merkkejä. Taloudellinen tilanne on tervehdyttämisohjelman myötä kunnossa ja operatiivinen suorittaminen on konkreettisesti osoittanut parantumisen merkkejä, mikä on nostanut luottamustamme yhtiötä kohtaan. Lähivuosien arvostus ei ole kohtuuton ja käänteen onnistuessa potentiaali yhtiöllä on nykyistä tasoa korkeammalla. Potentiaaliin nojaaminen vaatii mielestämme kuitenkin vielä selkeämmin riski- ja epävarmuustekijöiden hälventymistä.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (SRV Yhtiöt)

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Haluamme tarjota parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana ja olla alan innostavin työpaikka. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme. Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä vuodesta 2007 listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli 1 061 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 1 000 ihmistä. Lisäksi työllistämme hankkeissamme lähes 4 000 alihankkijan verkoston.