Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Exel on edennyt koronavuoden aikana määrätietoisella ja rauhallisella tavalla, eivätkä ulkoiset häiriötekijät ole myöskään yhtiön pidemmän aikavälin kasvukuvaa tai omaa suhteellista kilpailuasemaa heikentäneet. Tuloskasvusta, kertoimien pienestä nousuvarasta sekä osingosta muodostuva seuraavan 12 kuukauden tuotto-odotus on mielestämme riskeihin nähden riittävä. Tämä sekä pidemmän aikavälin potentiaali puoltavatkin osakkeen kyydissä pysymistä.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Exel Composites)

Exel on vuonna 1960 perustettu globaalisti valmistavassa teollisuudessa operoiva yhtiö, joka on erikoistunut vaativien ja useisiin erilaisiin teollisuuden loppukäyttöihin soveltuvien komposiittituotteiden suunnitteluun, valmistamiseen sekä myyntiin ja markkinointiin. Exelin pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Yhtiöllä on kahdeksan valmistavaa tuotantolaitosta, jotka sijaitsevat Suomessa (2 kpl), Kiinassa (2 kpl), Isossa-Britanniassa, Belgiassa, Itävallassa ja Yhdysvalloissa.