Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Toistamme Fiskarsin tavoitehinnan ja nostamme viimeisen vuoden aikana nähdyn lähes 40 %:n kurssilaskun jälkeen suositustamme. Vahva brändiportfolio, vakaa kassavirta ja hyvä osinkotuotto ovat päätekijöitä positiiviselle näkemyksellemme. Pidämme yhtiön 2018-ohjeistusta haastavana ja näemme korkean todennäköisyyden tulosvaroitukselle. Olemme ottaneet tämän ennusteissamme huomioon, eikä sen antaminen tulisi meille suurena yllätyksenä. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Fiskars Group)

Fiskars Groupin visiona on vaikuttaa positiivisella ja kestävällä tavalla ihmisten elämään. Brändimme Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood ovat mukana ihmisten elämässä - niin kotona, puutarhassa kuin ulkona luonnossa. Pyrimme tekemään arjesta ainutkertaista tänään ja tulevaisuudessa. Työllistämme noin 7 000 henkilöä 30 maassa, ja tuotteitamme on saatavilla yli 100 maassa. Fiskarsin osake on listattu Nasdaq Helsingissä (FSKRS). www.fiskarsgroup.com