Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Inderes Premium

Inderes Premiumilla saat Suomen suurimman analyysitiimin suositut analyysit ja näppärät osaketyökalut heti käyttöösi. Voit kokeilla Premiumia kuukauden ajan veloituksetta tai tilata sen jo nyt alkaen 19,90 €/kk tai 200 €/v. Muista myös hyödyntää Premium sijoitustoiminnan verovähennyksessä.

Tilaa Premium täältä
 

Mitä kaikkea Inderes Premium sisältää?
 

1. Yhtiöraportit ovat Inderesin analyysin sydän. Niissä avaamme syvällisesti yhtiön liiketoimintaa ja perustelemme näkemyksemme. Analyysitiimimme on Suomen suurin ja seuramme tällä hetkellä yli 140 pörssiyhtiötä.  

Premium-tilaajana saat kaikki analyysimme ja tiedon uusimmista raporteista heti sähköpostiisi. 


2. Inderes Mallisalkku on analyytikkotiimimme hallinnoima oikeaa rahaa Helsingin pörssiin sijoittava osakesalkku. Sen tarkoituksena on osoittaa, että analyysiimme perustuvilla osakepoiminnoilla ylituoton tekeminen on mahdollista. Salkku on menestynyt erinomaisesti historiansa aikana.  

Premium-tilaajana näet kaikki Mallisalkkua koskettavat sisällöt uusimmista raporteista ja kirjoituksista aina kaupankäyntihistoriaan asti.


3. Osakevertailun avulla voit seuloa osakkeita potentiaalin, suositusten ja riskitason perusteella. Premium-tilaajana voit vertailla yhtiöitä vielä arvostuskertoimien (P/E, EV/EBITDA, osinkotuotto-%) ja analyytikoiden ennusteiden kautta sekä viedä tiedot helposti Exceliin. 


4. Inderes Screenerissä käytettävissäsi on 5 ominaisuutta (tavoitehinta, suositus, riskien karttaminen, analyysin tuoreus ja yhtiön koko) osakkeiden rankkaamiseen. Voit määritellä erikseen, minkä verran mitäkin ominaisuutta haluat painottaa, ja löytää näin juuri sinun sijoitustyyliisi sopivat osakkeet.


5. Analyysikoulussa Inderesin analyytikot käyvät omakohtaisesti ja kokonaisvaltaisesti läpi osakeanalyysin periaatteita ja prosessia. 20 kirjoitukseen jaoteltu sarja tarjoaa sijoittajalle vahvan tietopohjan analyysien tekemiseen ja arviointiin.


6. Inderesin yhtiösentimentti kerää yhteen sijoittajien sentimentin eli mielikuvan eri yhtiöistä. Tulokset on jaettu viiteen kategoriaan: pitkän aikavälin houkuttelevuus, kilpailuetujen vahvuus, johdon luotettavuus, strategian selkeys ja tuloskasvunäkymät. Yhtiösentimentti on sijoittajalle arvokas lisädatalähde yhtiön arvioimiseen eri linssien kautta.

Premium-tilaajana pystyt tarkastelemaan kattavasti sentimenttituloksia ja selvittää muiden sijoittajien mielipiteen sinulle kiinnostavista yhtiöistä.


7. Sisäpiirin kaupat -työkalulla pystyt tarkastelemaan Helsingin pörssin sisäpiiriläisten tekemiä kauppoja. Premium-tilaajana näet myös yhtiöiden omistajalistat hallintarekisteröityjä omistuksia myöten. 


8. Yritysten nettovaikuttavuus -työkalu kertoo, millaiset vaikutukset yrityksen liiketoiminnalla on ympäristöön, terveyteen, yhteiskuntaan ja tiedonluontiin. Nettovaikuttavuus perustuu Uprightin malliin ja löytyy yhtiösivulta.


Kehitämme Premiumia säännöllisesti. Voit laittaa meille ehdotuksia, mitä ominaisuuksia nykyisestä Premiumista vielä uupuu tai toivoisit parannettavan. Jos sinulla heräsi kysymyksiä, meidät tavoittaa sähköpostilla [email protected].