Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Inderesin analyytikot keräsivät kaikkien aikojen parhaat sijoitukset vuoden 2019 Starmine Analyst Awards -vertailussa Euroopan kategoriassa. Yksi Inderesin perustajista ja strategimme Juha Kinnunen palkittiin Euroopan tarkimpana osakepoimijana ja kokonaisuudessaan Euroopan viiden parhaan osakepoimijan joukossa oli peräti kolme Inderesin analyytikkoa. Starmine mittaa analyytikoiden suositusten ja ennusteiden osuvuutta.

”Tämä tulos on ihan käsittämätön. Pieni tiimi Ruoholahdesta dominoi Euroopan kärkilistoja globaalien pankkien joukossa. Ja vieläpä se, että olemme vuodesta toiseen kärkisijoilla ja siellä on useita meidän analyytikoita. Tämä oli kaikkien aikojen paras tuloksemme.” toteaa Inderesin toimitusjohtaja Mikael Rautanen.

Petri Kajaani sijoittui neljänneksi ja Mikael Rautanen viidenneksi Euroopan parhaiden osakepoimijoiden sarjassa. Lisäksi Sauli Vilén palkittiin rahoitussektorin tarkimmista suosituksista ja Antti Viljakainen sai metsäsektorin kategoriassa palkinnon tarkkuudestaan niin suositusten kuin ennusteiden osalta.

”Teemme kaikki töitä intohimosta ja rakkaudesta lajiin. Toimintamallimme mahdollistaa korkean laadun ja syventymisen kohdeyhtiöihin, mikä näkyy tuloksissa,” toteaa Inderesin pääanalyytikko Sauli Vilén.

Viime vuonna Pohjoismaiden kategoriassa vuoden parhaaksi osakepoimijaksi palkittu Juha Kinnunen voitti nyt kultaa Eurooppa-kategoriassa. Pohjoismaiden sarjassa TOP10-analyytikoissa on ollut vähintään kolme Inderesin analyytikkoa nyt neljä perättäistä vuotta. Vuoden 2019 Pohjoismaiden kategoriassa TOP10-analyytikoihin Inderesiltä sijoittuivat Juha Kinnunen, Mikael Rautanen, Joni Grönqvist ja Sauli Vilén.

Starmine on globaali standardi analyytikoiden suositusten ja ennusteiden tarkkuuksien vertailuun. Katso Inderesin aiemmin saamat palkinnot täältä. Kaikki Starmine-vertailun 2019 tulokset ja metodologia ovat nähtävissä täältä.


Lähde: Starmine Analyst Awards

Mikael Rautanen