Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Koulutukseen erikoistunut kehitysyhtiö Soprano on edennyt haasteellisten vuosien jälkeen parempaan suuntaan ja saanut operatiivisesti liiketoimintansa jo hyvälle tasolle. Konsernin kehitystä on kuitenkin painanut koulutusvientiin, koulutuksen verkkoon siirtymiseen ja liiketoimintamallin eteen tehdyt merkittävät investoinnit. Nyt näiden investointien tulisi siirtyä lunastusvaiheeseen nostaen yhtiön tuloksen myös uudelle tasolle. Täysimääräisesti osakkeen arvostus ei mielestämme tätä potentiaalia hinnoittele.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Soprano)

Soprano-konserni on kahdesta itsenäisestä, työelämän koulutus- ja valmennuspalveluihin keskittyneestä operatiivisesta yhtiöstä ja kahdesta IT-palveluita tarjoavasta osakkuusyhtiöstä koostuva palveluliiketoiminnan kehitysyhtiö. Konsernin strategiana on keskittyä yritysjärjestelyjen kautta toimialoihin, joissa regulaatio on muuttumassa, markkinaehtoisuus lisääntyy ja toimialajärjestelyt ovat todennäköisiä. Erityisesti yhtiö on fokusoitunut toimialoihin, joilla digitalisaation avulla voidaan luoda lisäarvoa.