Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Efecten eteneminen on jäänyt listautumisen jälkeen odotuksia heikommaksi, kun kansainvälisen liiketoiminnan kasvun kiihdyttäminen on ottanut ennakoitua enemmän aikaa ja mittavista kasvupanostuksista ei ole saatu irti oletettua tehoa. Uudistuneen johdon ja täsmennetyn strategian myötä yhtiön kehitys on kuitenkin vakaantumassa ja pidämme osakkeen arvostusta yhtiön SaaS-liiketoiminnan vahvoihin kasvunäkymiin suhteutettuna maltillisena.   

Käy kauppaa. (Efecte)

Efecte on suomalainen SaaS-mallilla (Software-as-a-service) toimiva ohjelmistoyhtiö, joka on erikoistunut IT-palvelun-, identiteetin- ja pääsynhallinnan ohjelmistotuotteisiin, sekä niiden käyttöönottoa, integrointia ja kehitystä tukeviin asiantuntijapalveluihin.

Efecten pilvipohjaisen ohjelmistoratkaisun avulla yritykset voivat hallinnoida, ohjata ja kehittää yrityksen sisäisiä palvelufunktioita, kuten IT-palveluita (ITSM), pääsynhallintaa ja käyttäjäoikeuksia (IAM), itsepalveluita, HR-palveluita, taloushallintopalveluita, lakipalveluita ja kiinteistöpalveluita.