Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Efecten eteneminen on jäänyt listautumisen jälkeen odotuksia heikommaksi, kun kansainvälisen liiketoiminnan kasvun kiihdyttäminen on ottanut ennakoitua enemmän aikaa ja mittavista kasvupanostuksista ei ole saatu irti oletettua tehoa. Uudistuneen johdon ja täsmennetyn strategian myötä yhtiön kehitys on kuitenkin vakaantumassa ja pidämme osakkeen arvostusta yhtiön SaaS-liiketoiminnan vahvoihin kasvunäkymiin suhteutettuna maltillisena.   

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Efecte)

Efecte on vuonna 1998 perustettu ohjelmistotalo. Yhtiö tarjoaa yrityksille pilvipohjaisia (SaaS) ohjelmistoja yrityspalveluiden hallintaan. Ohjelmisto digitalisoi yrityksen palveluprosesseja, auttaa pyyntöjen priorisoinnissa ja mahdollistaa automaation pyyntöjen ratkaisussa. Efecte toimii pääasiassa Suomessa, Pohjoismaissa ja Saksassa. Efecten asiakkaat ovat usein julkishallinnosta, keskisuuria yrityksiä tai ulkoistettujen yrityspalveluiden tarjoajia.