Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Luottamuksemme on hieman noussut, että uuden johdon käsissä strategian toteuttaminen alkaa kantaa hedelmää ja liikevoittomarginaali voi palata lähemmäksi omia historiallisia sekä kilpailijoiden tasoja. Brändeissä piilevän potentiaalin esiin tuominen vie hyvässäkin skenaariossa vielä aikaa, mutta markkinat eivät juuri hinnoittele tulostason oikenemista ja mielestämme tuotto/riski-suhde nousee lievästi positiiviseksi.  

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Rapala VMC)

Rapala konserni on maailman johtava uistimien, kolmihaarakoukkujen, kalastajan tarvikkeiden ja fileointiveitsien valmistaja ja myyjä. Konsernilla on myös vahva maailmanlaajuinen markkina-asema muissa urheilukalastuksen tuotekategorioissa ja se on yksi Pohjoismaiden johtavista ulkoilu-, metsästys- ja talviurheilutuotteiden jakelijoista. Rapalan jakeluyhtiöverkosto on alan kattavin. Päätuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Ranskassa, Virossa, Venäjällä, Indonesiassa ja Englannissa.