Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Kasvukipuja

Yhtiöraportti 12.02.2016 13:36 QPR Software

Toistamme QPR Softwaren vähennä-suosituksen ja laskemme negatiivisten ennustemuutosten myötä osakkeen tavoitehintaa 1,05 euroon (aik. 1,20 euroa). Q4-tulos jäi selvästi ennusteistamme, kun yhtiön vanhemman sukupolven ohjelmistotuotteiden kansainvälinen myynti laski voimakkaasti. Uuden sukupolven ohjelmistoratkaisujen tarjouskannan positiivisen kehityksen ja jälleenmyyntikanavan merkittävän laajentumisen perusteella olemme edelleen luottavaisia yhtiön keskipitkän aikavälin tuloskasvu-potentiaalin suhteen, mutta QPR:n arvostustaso on kasvukipujen vuoksi lyhyellä tähtäimellä liian haastava ja kysyntätilanne epävarma positiivisen suosituksen perustelemiseksi. 

Käy kauppaa. (QPR Software)

QPR Software Oyj (Nasdaq Helsinki) tarjoaa asiantuntijapalveluja ja ratkaisuja toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen, sekä muutoshankkeiden ja operatiivisen toiminnan tukemiseen. Näiden tueksi QPR Software toimittaa yli 50 maassa strategian toimeenpanon, tulos- ja prosessijohtamisen, prosessianalyysin sekä kokonaisarkkitehtuurin ratkaisuja tukevia ohjelmistoja. QPR Softwaren kattava asiantuntijatiimi ja 25 vuoden kokemus takaavat asiakkaille näkyvyyden heidän liiketoimintaansa ja antavat keinot tehdä oikeat päätökset.