Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Kasvutarina jatkuu

Analyysi 27.03.2017 8:50 Hoivatilat

Hoivatiloilla on maaliskuisen 32 MEUR:n osakeannin jälkeen arviomme mukaan hyvät edellytykset jatkaa viime vuosina nähtyä voimakasta ja kannattavaa kasvua lähivuosina markkinan vahvoista kysyntäajureista johtuen. Yhtiön kehityshankkeet ja tuottovaatimusten lasku nostavat Inderesin arvion mukaan osakekohtaisen NAV:in noin 6,5 euroon vuonna 2018, mikä luo pohjan tavoitehinnallemme.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Hoivatilat)

Hoivatilat on hoiva- ja päiväkotitilojen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyhtiö. Hoivatilat tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita vuokrahoivatilaratkaisuja varhaiskasvatuksen ja hoivan alalla pääosin yksityisille palveluntarjoajille mutta myös kunnille ja kaupungeille. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen -periaatteella, yhdellä sopimuksella. Tilojen tuottamisen lisäksi yhtiö hoitaa kaikki rakentamiseen liittyvät sopimus- ja lupaprosessit.