Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Kasvutiketin lunastus etenee

Analyysi 03.12.2020 8:35 Efecte

Efecte on onnistuneen SaaS-transformaationsa ansiosta asemoitunut hyvin eurooppalaiseksi vaihtoehdoksi globaaleille jäteille yrityspalvelujen ohjelmistomarkkinassa, joka on murroksessa kohti pilvipohjaisia ratkaisuja. Efecten kasvutarinassa on ollut kolhuja vuoden 2017 listautumisen jälkeen, mutta uuden johdon alaisuudessa viimeisenä kahtena vuotena yhtiö on luonut perustaa kannattavalle kasvulle ja löytänyt tasaisen vaihteen pitkän aikavälin kasvuun. Skaalautuvaan kasvuun perustuva liiketoimintamalli, kohdemarkkinoiden murros ja nykyjohdon vahvat näytöt tekevät Efecten sijoitusprofiilista houkuttelevan. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Efecte)

Efecte on vuonna 1998 perustettu ohjelmistotalo. Yhtiö tarjoaa yrityksille pilvipohjaisia (SaaS) ohjelmistoja yrityspalveluiden hallintaan. Ohjelmisto digitalisoi yrityksen palveluprosesseja, auttaa pyyntöjen priorisoinnissa ja mahdollistaa automaation pyyntöjen ratkaisussa. Efecte toimii pääasiassa Suomessa, Pohjoismaissa ja Saksassa. Efecten asiakkaat ovat usein julkishallinnosta, keskisuuria yrityksiä tai ulkoistettujen yrityspalveluiden tarjoajia.