Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Kasvuyhtiö alelaarissa

Inderes analyysi 07.12.2020 8:03 OmaSp

Näkemyksemme mukaan osake tarjoaa lähivuosille erinomaisen tuotto-odotuksen vahvan tuloskasvun ansiosta. Arvostus on myös edullinen kroonisesti matalalle arvostettuun pankkisektoriin nähden ja näemmekin myös arvostustasossa pientä nousuvaraa. Osakkeen riskitaso on mielestämme maltillinen ja kokonaisuutena osakkeen riski-/tuottosuhde on erittäin hyvä.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (OmaSp)

OmaSp on kasvava suomalainen pankki ja taseen loppusummalla mitattuna Suomen suurin säästöpankki. OmaSp palvelee ympäri Suomen 32 konttorissa ja digitaalisten palvelukanavien kautta 140 000 henkilö- ja yritysasiakasta noin 300 asiantuntijan voimin. OmaSp keskittyy pääasiassa vähittäispankkitoimintaan ja tarjoaa asiakkailleen monipuolisia pankkipalveluja sekä oman taseensa kautta, että välittäen yhteistyökumppaneidensa tuotteita. Välitetyt tuotteet käsittävät luotto-, sijoitus- ja lainaturvatuotteita. OmaSp harjoittaa myös kiinnitysluottopankkitoimintaa.