Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Yhtiön viime vuosina hyvään vauhtiin päässyt kannattavan kasvun tarina pysähtyi viimeistään tänä vuonna koronapandemian sekoittamaan markkinatilanteeseen. Odotamme tilanteen normalisoituvan ja tuloksen elpyvän voimakkaasti ensi vuonna, mutta näkyvyys tähän on erittäin heikko ja epävarmuus korkealla. Arvostus on maltillinen vuoden 2021 ennusteilla (P/E 10x), mutta merkittävään tulosparannukseen liittyvän epävarmuuden ja muutenkin korkeiden riskien vastapainoksi tuottopotentiaalin pitäisi mielestämme olla nykyistä korkeampi.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Aspocomp)

Aspocomp on piirilevy-yhtiö, joka tarjoaa korkealaatuista piirilevyjen suunnittelu- ja valmistuspalvelua. Aspocompin valmistamia piirilevyjä käytetään mm. tietoliikenneverkoissa ja -laitteissa, autoelektroniikassa sekä teollisuuden automaatiosovelluksissa. Ylivoimaisesti suurin asiakassektori on historiallisesti ollut tietoliikennesektori. Aspocomp on marginaalinen niche-toimija massiivisella toimialalla. Yhtiö keskittyy strategisesti pikatoimituksiin ja lyhyisiin tuotantosarjoihin, joissa sen Oulussa sijaitseva tuotantolaitos on erittäin kilpailukykyinen.