Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Yhtiön viime vuosina hyvään vauhtiin päässyt kannattavan kasvun tarina pysähtyi viimeistään tänä vuonna koronapandemian sekoittamaan markkinatilanteeseen. Odotamme tilanteen normalisoituvan ja tuloksen elpyvän voimakkaasti ensi vuonna, mutta näkyvyys tähän on erittäin heikko ja epävarmuus korkealla. Arvostus on maltillinen vuoden 2021 ennusteilla (P/E 10x), mutta merkittävään tulosparannukseen liittyvän epävarmuuden ja muutenkin korkeiden riskien vastapainoksi tuottopotentiaalin pitäisi mielestämme olla nykyistä korkeampi.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Aspocomp)

Aspocomp on vuonna 1999 perustettu piirilevy-yhtiö, joka tarjoaa korkealaatuista piirilevyjen suunnittelu- ja valmistuspalvelua. Yhtiö on toimialalla niche-toimija ja keskittyy strategisesti pikatoimituksiin sekä lyhyisiin tuotantosarjoihin. Yhtiön asiakkaita ovat tietoliikennejärjestelmiä ja -laitteita, auto- ja teollisuuselektroniikkaa sekä turvateknologian puolijohdekomponenttien testauksen järjestelmiä suunnittelevat ja valmistavat yritykset.