Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Matkapuhelinnumeroiden siirtomäärät indikoivat mobiililiittymien vaihtuvuuden säilyneen korkealla myös Q4:lla. Ennustamme Elisan kannattavuuden kuitenkin säilyneen hyvänä niin Q4:lla kuin myös jatkossa. Toistamme näkemyksemme ja odotamme edelleen yrityskauppojen, mobiilin palveluliikevaihdon kasvun ja toiminnan tehostumisen mahdollistavan Elisalle vakaat tulosnäkymät lähivuosille kilpailun kiristymisestä huolimatta. Elisan markkina asema on vahva, sen riskitaso on sektorin matalimmasta päästä ja hyväksymme yhtiölle pienen arvostuspreemion suhteessa verrokkeihin. Näkemyksemme mukaan osakkeen arvostus suhteessa verrokkeihin on tällä hetkellä neutraali.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Elisa)

Elisa on vuonna 1886 perustettu on suomalainen tietietoliikenne-, ICT- ja online-palveluyritys. Elisan päämarkkina-alueet ovat Suomi ja Viro, mutta yhtiöllä on toimintaa myös 14 muussa maassa. Elisa on johtava mobiiliverkko-operaattori ja kiinteän verkon operaattori Suomessa ja markkinakakkonen Virossa. Elisa tekee yhteistyötä kansainvälisten toimijoiden kuten Vodafonen ja Tele2:n kanssa. Vuonna 2021 Elisalla oli yli 6 miljoonaa kuluttajien, yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden liittymää.