Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Yhtiöllä on mielestämme hyvät edellytykset yltää selvään tulosparannukseen lähivuosina, mutta tämä tulosparannus on jo pitkälti osakkeen hinnassa. Yhtiön vaisun track-recordin johdosta pitkän aikavälin tuloskasvuennusteille ei voida antaa oleellista painoa ja näemmekin lyhyen aikavälin riski-/tuottosuhteen epätyydyttävänä. Jäämme odottamaan konkreettisia merkkejä tulosparannuksen realisoitumisesta ja riskiprofiilin laskusta.

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (EAB Group)

Elite Alfred Berg on vuonna 2004 perustettu sijoituspalveluyhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen säästämis-, sijoitus- ja varainhoitopalveluja. Yhtiön yksityispankkiirit ja asiantuntijat palvelevat asiakkaita Suomessa henkilökohtaisesti 13 paikkakunnalla. EAB on keskittynyt erityisesti varakkaiden yksityishenkilöiden varainhoitoon ja yhtiöllä on noin 10 000 asiakasta. EAB:n liiketoiminnan ytimessä on asiakkaiden varallisuudenhoito, jota yhtiö toteuttaa varainhoitomalliensa mukaisesti.