Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Yhtiöllä on mielestämme hyvät edellytykset yltää selvään tulosparannukseen lähivuosina, mutta tämä tulosparannus on jo pitkälti osakkeen hinnassa. Yhtiön vaisun track-recordin johdosta pitkän aikavälin tuloskasvuennusteille ei voida antaa oleellista painoa ja näemmekin lyhyen aikavälin riski-/tuottosuhteen epätyydyttävänä. Jäämme odottamaan konkreettisia merkkejä tulosparannuksen realisoitumisesta ja riskiprofiilin laskusta.

Käy kauppaa. (EAB Group)

EAB-konserni tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia varainhoitopalveluita yksityisasiakkaille, yrityksille ja ammattisijoittajille. Konsernin emoyhtiön EAB Group Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle. EAB-konsernin markkinointinimenä käytetään nimeä Elite Alfred Berg. Konserniin kuuluu sijoituspalveluita tarjoava EAB Varainhoito Oy ja rahastoyhtiönä ja vaihtoehtorahaston hoitajana toimiva EAB Rahastoyhtiö Oy. Konsernin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita se palvelee valtakunnallisesti 14 paikkakunnalla.