Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Titanium on kotimainen varainhoitaja ja sijoittajaprofiililtaan osinkoyhtiö. Yhtiön keihäänkärkituotteiden vahvat näkymät luovat hyvää pohjaa liikevaihdon selvälle kasvulle lähivuosina. Eilen nähdyn voimakkaan kurssinousun myötä yhtiön listautumisessa ollut aliarvostus on purkautunut ja yhtiön kurssitaso on linjassa käyvän arvon näkemyksemme kanssa. Korostamme sijoittajille yhtiön verrokkeja korkeampaa riskiprofiilia, minkä seurauksena arvostuksen tulisi olla selvästi alle verrokkiryhmän. 

Lahjoita tämä sisältö kaverillesi. Premium-jäsenenä voit lahjoittaa Premium-sisällön luettavaksi myös ilmaisjäsenelle! Kopioi tämä lahjalinkki ja jaa se:

Käy kauppaa. (Titanium)

Titanium on vuonna 2009 perustettu suomalainen, pankkiryhmistä riippumaton konserni, joka keskittyy rahastoihin, sijoitus- ja omaisuudenhoitopalveluihin sekä vakuutusedustukseen. Yhtiön päätuotteena on Titanium Hoivakiinteistörahasto ja pääkohderyhmänä ovat varakkaat yksityishenkilöt. Yhtiöllä on maanlaajuinen myyntiverkosto ja toimipisteitä 8 paikkakunnalla.