Aamukatsaus: liian pieni fontti

Inderes Q&A 12.03.2019 11:39

Mikä on syy aamukatsauksen uudelle ilmeelle? Vanha ilme oli huomattavsti helpompi lukea ruudulta kun uusi jossa tektsi on hyvin pieni.

(otsikkoa muokattu)

Inderesin kommentti 

Hei,

Uudistimme alkukeväästä aamukatsausprosessia sisäisesti, jonka yhteydessä muutimme myös digitaalisen aamukatsauksen ja PDF-version ulkoasua. Yleisesti ilmeen muutoksen tavoitteena on virkistää Inderesin ilmettä ja yhdenmukaistamme lähikuukausina myös muita sisältöjä kevyempään suuntaan.

Suurimman muutoksen koki aamukatsauksen PDF-versio, joka on nyt tehty palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla niitä, jotka haluavat tulostaa aamukatsauksen ja tästä syystä sitä voi olla tietyillä näyttökoilla ja -tyypeillä haastavaa lukea. Kannustammekin vahvasti käyttämään aamukatsauksen digitaalista versiota, sillä se on optimoitu kaikille erilaisille näytöille ja digitaalisille päätelaitteille kännyköistä taulutelevisioihin. Digitaalisessa ympäristössä fonttikokoon voi myös vaikuttaa itse, jolloin käyttäjä voi valita sopivan fonttikoon kaikissa tilanteissa. Digitaalisen aamukatsauksen sisältöihin pääsee esimerkiksi klikkaamalla otsikoita heti aamukatsauksen etusivulla tai vierittämällä sivua alaspäin.

Kiitoksia paljon kysymyksestä! Aamukatsauksesta voi keskustella myös Sijoitusfoorumilla ja otamme siellä mieluusti vastaan palautetta puolesta ja vastaan!

Mukavaa kevättä, Markus