Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Aktia -toimarin haastatteluvideo

Inderes Q&A 31.03.2021 11:38 Aktia

Kauppalehti julkaisi 19.2. tilinpäätösjutun Aktiasta, jonka sijoittajaa eniten kiinnostava osio oli mielestäni osaajapako Aktiasta. Miksi tämä uutinen oli mielestänne niin vähäpätöinen, ettei sen käsittelyä kannattanut ottaa mukaan videolla. Koska toimari lienee valtaosalle meistä piensijoittajista suhteellisen tuntematon, vaikeiden kysymysten käsittely selkeyttäisi kuvaa, mikä toimari oikeasti on miehiään.

Inderesin kommentti 

Moi!

Emme käsitelleet tätä haastattelussamme koska tämä tiimin irtisanoutuminen oli jo käsitelty varsin kattavasti kaikissa keskeisissä talousmedioissa. Yhtiö oli mielestäni sanonut mediassa sen mitä se aikoi asiasta sanoa ja en uskonut, että haastattelussa pystyn tuomaan tähän enää mitään lisäarvoa.

Faktahan on, että yhtiöllä tämänkaltaisessa tilanteessa aika rajallisesti liikkumavaraa sen suhteen mitä se voi sanoa. Oli tilanne miten huono tahansa, on yhtiön pakko pyrkiä kääntämään asia positiiviseksi, sillä mahdolliset negatiiviset kommentit olisivat omiaan ruokkimaan lisää ongelmia.

Olisi selvää, että mikäli talousmediat eivät olisi käsitelleet aihetta laajasti, niin olisimme itse ottaneet tämän esiin haastattelussamme.

-Sauli