Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Avidlyn Inbound-segmentistä

Inderes Q&A 03.10.2019 15:24 Avidly

Miten ennusteissanne otatte tuon NetPressin tuoman liiketoimintamallin skaalautuvuuden huomioon? NetPress-yritysostosta tekee mielestämme kiinnostavan se, että se avaa Avidlylle ovet HubSpot-markkinana hyvin varhaisessa vaiheessa olevalle Saksan (/DACH) markkinalle ja vahvistaa jälleen Avidlyn asemaa HubSpotin-kumppanina (yritysoston myötä Avidlyyn kuuluu viisi maailman yhteensä kuudestakymmenestä HubSpot Diamond Partnerista). Lisäksi NetPressin voimakkaasti freelance-työntekijöihin nojaava liiketoimintamalli on kiinnostava, sillä se tuo lisää skaalautuvuutta Avidlyn Inbound-liiketoimintaan. "Oletamme ennustemallissamme, että yhtiön liikevaihto per henkilö ja myyntikate per henkilö kehittyvät keskimäärin hieman yleistä inflaatiota nopeammin yli ajan. Keskimäärin liikevaihto on mallissamme noin 100t euroa per henkilö tasolla ja myyntikatemarginaali 81-86 %:n tasolla "

Inderesin kommentti 

Toistaiseksi suhtaudumme odotuksissamme varsin varovaisesti NetPressin luomaan skaalautumispotentiaaliin, sillä NetPressin osuus Avidlyn lähivuosien liikevaihdosta jää suhteellisen pieneksi. Pitkällä aikavälillä kaikki liiketoiminnan skaalautuvuutta kasvattavat ajurit ovat kuitenkin tärkeitä ja seuraamme mielenkiinnolla millainen vaikutus NetPressillä on Avidlyn Inbound-liiketoiminnan kehitykseen. 

Terveisin,

Petri  A.