Hyvä Sauli, Miksi et enää esitä eQ-yhtiöpäivityksessä 8.2.2019 varainhoitosegmentin Ennusteet yhteenveto -taulukoita? Sitten edellisen yhtiöpäivityksen (10.1.2019) olet mm. nostanut ko. segmentin liikevaihtoennusteita merkittävästi erityisesti vuodesta 2020 eteen päin. Nyt minulle, raporttisi lukijalle jää arvailun varaan, mihin ennustemuutoksesi perustuvat. Toisin sanoen, mitkä ovat ennusteesi hallinnoitavan varallisuuden (AUM) kehityksestä - sekä määrällisesti että ikään kuin laadullisesti (AUMin erittelytaulukko)? Toisin kuin täällä maakunnissa, sinä pääset helposti osallistumaan yhtiön tiedotustilaisuuksiin ja siten tekemään tarkentavia kysymyksiä yrityksen johdolta, niin miksi raporteissasi on hyvin vähän lisäinfoa verrattuna yhtiön omiin julkaisuihin? Ensinnä, miksi olet heikentänyt raporttisi informaatioarvoa lukijalle? Toiseksi, kenen luettavaksi raporttisi on loppujen lopuksi tarkoitettu? Ja vielä, miksi yhtiöpäivityksesi yläosassa (12 kk:n) tavoitehinta on 8,40 EUR, kun vastaava luku on sen alaosan suositushistoria-osiossa on 8,50 EUR? Terveisin, asiakkaanne

Inderesin kommentti 

Moi,

Yhteenvetotaulukon puuttumisessa on yksinkertaisena selityksenä se, että olin tulospäivänä sairaana ja yksinkertaisesti unohdin laittaa taulukon mukaan. Jatkossa yhteenvetotaulukko on kyllä mukana myös kvartaaliraporteissa. Hetki sitten julkaistu eQ:n laaja analyysi sisältää tarkat ennustemuutokset ja mallit.

Laaja raportti löytyy täältä https://www.inderes.fi/fi/osakkeen-riskitaso-laskenut-selvasti

Suositushistoriassa tavoitehinnassa on tapahtunut näppäilyvirhe (menee saman sairastelun piikkiin).

Raporttimme ovat luonnollisesti tarkoitettu sijoittajille ja kehitämme raporttejamme (sekä muutakin viestintäämme) vastaamaan jatkuvasti paremmin sijoittajien tarpeisiin. Mielelläni kuulisin tarkemmin, miten voimme kehittää raporttejamme vastaamaan paremmin tarpeitasi, voit laittaa minulle suoraan sähköpostia aiheesta!

-Sauli