Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Honkarakenne seurantaan?

Inderes Q&A 13.01.2021 10:23 Honkarakenne

Oleeteko harkinneet seurannan aloittamista nyt kun puurakentaminen kovasti trendikästä jo pelkän hiilinielun ansiosta.

Inderesin kommentti 

Hei,

Kommentoimme viimeksi eilen, miten seuraamme yhtiöitä, täällä https://www.inderes.fi/fi/kysymys/miten-valikoidutaan-inderesin-seurantaan

"Hyvää pohdintaa! Inderes on analyysipalvelu, missä pörssiyhtiöt tilaavat itse oman analyytikkoseurannan. Eli palveluun valikoidutaan... tulemalla maksavaksi asiakkaaksi :) Käytännössä vain markkina-arvoltaan suurimpia yhtiöitä seuraamme ilman analyysiasiakkuutta (se ei toki tarkoita, etteikö ne voisi olla asiakkaitamme esim. webcastien tai videoiden kautta), sillä niihin asti tämä alalla alati vakiintuva käytäntö ei ole ylettynyt. Sen lisäksi niihin kohdistuu valtavaa sijoittajakiinnostusta, minkä takia niiden seuraaminen luo tälle koko kokonaisuudelle arvoa ja houkuttelee vuorostaan lisää jäseniä meidän sijoittajayhteisöön. Asiakkuuksia meillä on jo yli 100, ja seurannassa on vuorostaan noin 120 pörssiyhtiötä."

Emme kyllä pistä pahitteeksi, jos Honkarakenteen omistajat toivovat tätä seurantaan tuloa yhtiöltä itseltään. :) 

Terveisin,

Verneri