Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Kojamon seuranta

Inderes Q&A 26.06.2020 11:02 Kojamo

Moro! Onko ajatuksissa ollut Kojamon seurannan aloittamista? Viimeisen kahden vuoden kurssikehitystä ei voi kuin kehua ja osavuosikatsauksissa on uutisoitu hyvistä tuloksista. Jos seurannan aloittaminen ei ole ajankohtaisissa suunnitelmissa, onko analyysejä kyseisestä yhtiöstä luettavissa missä.

Inderesin kommentti 


Terve!

Kojamon seurannan aloittaminen ei ainakaan tällä hetkellä ole ajankohtaista. Niin kuin aikaisemmin olemme kommentoineet, pitkällä aikavälillä tavoitteemme on seurata käytännössä kaikkia Helsingin pörssin yhtiöitä.

Kojamon sijoittajasivuilta löytyy tiedot, ketkä yhtiötä tällä hetkellä seuraavat (mm. Nordea ja Goldman Sachs). Analyytikoiden määrä (7 kpl) on Helsingin pörssin mitta-asteikolla hyvä. Vapaasti saatavilla olevaa analyysiä Kojamosta en valitettavasti pystynyt löytämään. 

Yleisesti ottaen IR-sivut antavat sisältönsä puolesta eväitä itsenäiseen analyysiin. Kojamon IR-sivuilta on mahdollisuus päästä myös käsiksi Vara Researchin keräämiin konsensusennusteisiin, joista saa käsitystä analyytikoiden keskimääräisistä odotuksista Kojamon liiketoiminnan kehityksen suhteen. Tästä klikkaamalla pääset Kojamon sijoittajasivuille ja tätä tietä konsensusennusteisiin.

Foorumilla Kojamosta voi keskustella ja vaihtaa näkemyksiä yhteisön kesken. Kojamo-ketjuun pääset tästä. Vielä pitää lisätä, että Kojamon toimitusjohtaja Jani Nieminen kävi meillä Vernerin haastattelussa viime vuoden marraskuussa. Haastattelun voit katsoa täältä.

Toivottavasti saat näistä apua!

t. Antti J