Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Mallisalkun rinnalle

Inderes Q&A 12.01.2021 7:53

Olisiko ideaa, että mallisalkun rinnalle luotaisiin salkku, joka toimii teidän suositusten mukaan? Eli niin, että joka kuukausi sijoitetaan 1000€ teidän suoritusten mukaan ( valitsette itse mitä suositusta/suosituksia noudatetaan ja vuoden kuluttua tuo/nuo sijoitukset myydään ja saadut rahat sijoitetaan uudestaan senhetkisten suositusten mukaan. Lisäksi tietenkin voisitte myydä myös suositusten mukaan kerran kuukaudessa ja sijoittaa nuo rahat suositusten mukaan uudestaan. Sijoituksen teko voisi olla yhteisöllistä ( eli yhteinen päätös) tai joka kuukausi sijoittava analyytikko vaihtuisi Miksi näin - mallisalku katsoo aika kauaskin sekä taakse että eteenpäin ja toimii siten eri syklillä kuin teidän suositukset - tämä antaisi lukijoillenne paremmin kuvan miten suosituksenne vertautuvat toisiinsa, mikä on osta ja mikä OSTA!!! - uusikin lukijanne saisi paremmin suoraan hyödynnettävää tietoa

Inderesin kommentti 

Hei,

Emme ole perustamassa toisia salkkuja Mallisalkun rinnalle, ainakaan tässä vaiheessa. Meillä on palvelussa jo nyt melko paljon erilaista sisältöä. Jälleen uusi salkku monimutkaistaisi palvelua sekä viestintää entisestään. Suositusten toimivuus näkyy vuosittain meidän saamissa palkinnoissa alalla. Sen lisäksi ne tuntuu toivottavasti enemmän positiivisena vaikutuksena myös sinun kukkarossa.

Haluamme myös, että päähuomio olisi itse analyysissa, ei suosituksissa. Suositukset ovat yleisiä ja ne annetaan 12kk säteellä, joten niistä ei vältttämättä ole samanlaista iloa kaikille sijoittajille (esimerkiksi vuosien aikajänteellä sijoittavalle). Analyysi sen sijaan aina auttaa ymmärtämään kohdeyhtiöitä paremmin.

Lukekaa analyysia ja tehkää hyviä osakepoimintoja.

Terveisin,

Verneri