Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Hei! Kaipaisin hieman ammattilaisen näkemystä poikkukselliselta vaikuttavaan Nexstimin ylimääräisen yhtiökokouksen tarkoitusperiin. Yhtiö suunnittelee käänteistä splittiä sekä osakkeiden määrän kasvattamista annilla max 215 %, niin, että anti voidaan suunnata myös poikkeamalla osakkeenomistajien etuoikeudesta osakkeiden merkintään. Eli voisi käydä jopa niin, että yhtiön nykyisille omistajille jäisi mahdollisen suunnatun annin jälkeen vain n. 1/3 yhtiön osakekannasta ilman mahdollisuutta kasvattaa omistustaan yhtiöstä. Ylimääräisessä yhtiökokouksessa haetaan hallitukselle todella laajoja valtuuksia tehdä niin taikka näin, ilman sen kummempia osakkeen omistajille esitettyjä suunnitelmia. Minkälaisia tarkoitusperiä tällaisilla liikkeillä ja näin laajojen valtuuksien antamisella yleensä on ja mitä ne mahdollisesti tarkoittavat pahimmillaan/ parhaimmillaan nykyisten osakkeenomistajien kannalta? Kiitos!

Inderesin kommentti 

Hei,

Valitettavasti Nexstim ei ole enää meidän seurannassa, jolloin emme kommentoi yhtiöitä. Terveysteknologiayhtiöissä riskit ovat valitettavasti korkeat.

Terveisin,

Verneri