Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Outokummun osakkeen laskutrendi

Inderes Q&A 19.06.2017 13:17 Outokumpu

Hei, Outokummun kurssi on ollut laskutrendissä jo pidemmän aikaa ja viime päivinä useat tahot ovat laskeneet suosituksiaan yhtiön osalta. Onko Inderesin näkemys yhtiöstä edelleen sama ja onko voimakas kurssilasku perusteeton?

Inderesin kommentti 

Hei.

Olemme saaneet useita kysymyksiä Outokummusta, joten vastaan laajasti tähän.

Emme ole tehneet muutoksia ennusteisiimme ja siten tavoitehintamme sekä suosituksemme on ennallaan kurssilaskusta huolimatta. Emme muuta näkemystämme osakkeen hinnan vaihtelun perusteella, vaan mikäli yhtiön fundamenteissa tapahtuu muutoksia. Odotamme lähiaikoina raportoitavan Q3:n ferrokromin sopimushinnan laskevan Q2:n tasosta, mutta on selvää, että odotettua suurempi lasku heijastuisi myös ennusteisiin. Q3:n taso antaa myös indikaatiota loppuvuoden tasosta.

Viimeisimmän päivityksemme Outokummusta löytyy täältä jossa näkee ennusteluvut ja tarkemmat perustelut https://www.inderes.fi/kurssilasku-ylimitoitettua

Kysymyksiin liittyen mallisalkkuun ja kuuluisiko Outokumpu sinne emme kommentoi etukäteen mitään, sillä mahdollisia mallisalkkua koskevia ostoja/myyntejä ei kommentoida etukäteen.