Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Ramirentin lunastusprosessi

Inderes Q&A 30.03.2020 7:16 Ramirent

Hei, verotusteknisistä syistä ei tullut viime vuonna suostuttua Ramirentin ostotarjoukseen ja nyt ilmeisesti menossa loppujen omistajien osakkeiden pakkolunastus. Tähän liittyen ao-tilille on ilmestynyt Ramirent Oyj RTS nimellä lappuja sama määrä mitä oli osakkeita. Mitä nämä ovat ja milloin osakkeista on lupa odottaa lunastuksen kautta rahaa tilille?

Inderesin kommentti 

Hei,

Tuosta en valitettavasti löytänyt sen tarkempaa tietoa, mitä virallisissa tiedotteissa lukee (viimeisin tämä tiedote osakkeen poistamisesta listalta https://www.ramirent.com/news/releases/vlimiesoikeus-on-vahvistanut-loxam-sasn-lunastusoikeuden-ramirent-oyjn-osakkeisiin-loxam-sas-on-saanut-omistusoikeuden-ramirent-oyjn-kaikkiin-osakkeisiin-ja-osakkeet-poistuvat-nasdaq-helsingin-prssilistalta-2223117?locale=fi). Kannattaa siis lähestyä omaa välittäjääsi tai Ramirentia asian suhteen.

Terveisin,

Verneri