Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.

Raportit yms kuunneltavassa muodossa

Inderes Q&A 29.01.2020 13:28

Terve! Oletteko harkinneet kehittää palveluanne siihen suuntaan, että yhtiöraportit, laajat raportit, blogit ynnä muut olisi myöskin kuunneltavassaa muodossa? Koin valaistuksen kun tilasin Hesarin nettiversion ja huomasin, että kaikki uutiset ovat myös kuunneltavissa robotin lukemaan. Paras tilannehhan olisi kirjoittajan itse lukemana, mutta ainakin Hesarissa ymmärrän syyn miksi lukeminen on automatisoitu. Itse ajan ammatikseni rekkaa, joten kuuntelu aikaa on huimasti. Monella on varmasti luku aika rajallista.

Inderesin kommentti 

Hei,

Olemme tämän tästä asiaa pohtineet ja hieman tutkineetkin. Moni lukija haluasi tämän vaihtoehdon, mutta käytännön totuetuksessa on vielä paljon ratkottavaa. Monet meidän teksteistä on ikävän numeropainotteisia ja ilman visuaaleja niiden kuuntelu voi olla melko vaikeaa. Sen lisäksi me tuotamme viikottain valtavasti video- ja podimateriaalia, mitä voi kuluttaa ilman lukemista.

Emme siis lupaile tältä suunnalta vielä pitkään aikaan mitään, mutta pidämme mielen avoimena esimerkiksi robottilukijan suhteen.

Terveisin,

Verneri