Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Sijoituskouluun ideoita

Inderes Q&A 29.09.2017 12:00

Hei!

Kiitos palvelusta! On kyllä tullut semmosta hunajaa että huhhuh, joka päivä oppii jotain uutta.

Mutta asiaan, kun luen noita raportteja, niin en ymmärrä noita kaikkia arvostuskertoimia. Näistä on osa ollutkin sijoituskoulussa ja se on ollut hyvä, mutta mietin pystyisiköhän ottamaan jonkun raportin esiin ja käymään kaikki kertoimet läpi ja mitä niistä voi päätellä. Selkeyttäisi kokonaiskuvaa. Samoin jos jonkun yhtiön taseen voisi perata kohta kohdalta läpi ja tulkita sitä, olisi mielenkiintoista.

Olisi mukava herkutella noita raportteja enemmänkin, mutta siellä on jonkun verran asioita joita ei ymmärrä. Niitä ei meinaa jaksaa kahlata sitten läpi, joten olen tyytynyt sitten aamukatsauksiin ja videoihin. Jos sijoituskoulu pystyy tuomaan tähän apua niin hyvä, videot ovat kyllä loistavia ja digitiimi tekee loistavaa työtä. Omien salkkujen avaus ollut mukava asia. Ja hyvä jos saa tuotua raporteissa sitä pitkän aikavälin potentiaalia esiin, siitä olikin loistava video Saulin kanssa viime viikolla!

Inderesin kommentti 

Kiitokset erinomaisista ideoista ja positiivisesta palautteesta!

Sijoituskoulun ajatuksena on tarjota materiaalia eri tasoisille säästäjille ja sijoittajille. Näin ollen kaikki palaute on meille hyvin arvokasta. Pyrimme kehittämään ja tuottamaan sisältöä saamamme palautteen pohjalta, ja mahdollisesti saamme toteutettua tuloslaskelmaan, taseeseen ja raporttien purkamiseen liittyviä videoita jo syksyn mittaan. (tekstiä muokattu sujuvammaksi & palautteen lähettäjään oltu yhteydessä sähköpostitse)