Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

SRV / REDI

Inderes Q&A 25.10.2018 11:15 SRV Yhtiöt

Onko kirjanpito Redin osalta täysin kunnossa? Kaikki 8 tornitaloa on rakennettu kuudenteen kerrokseen asti valmiiksi, parkkihallit, väestösuojat ym. ovat valmiita. Paljonko näistä rakennuskuluista on kohdistettu tornitaloille ja paljonko kauppakeskukselle? Minusta tuntuu että kohdennus on tehty väärin ja tappiota kirjattu turhaan kauppakeskushankkeeseen.

Inderesin kommentti 

Hei,

Redi-kauppakeskus on tosiaan jo valmis, eikä siihen odoteta enää suuria kustannuksia. Todellinen loppukustannus selviää kuitenkin vasta taloudellisen loppuselvityksen aikaan ja mahdollisten nyt tehtäviä lisätöiden tai tekemättä jääneiden viimeistelytöiden jälkeen. Tämän takia odotamme loppuvuodelle vielä hieman lisäkustannuksia.

Kaikista 8 tornitalosta on tällä hetkellä rakenteilla yksi (Majakka) ja toisen ennakkomarkkinointi on käynnissä (Loisto). Nöihin tornitaloihin liittyen emme ole laskeneet minkäänlaista tappiota, mutta ennusteissamme on ensimmäisen talon kohdalta laskettu katerakenne heikommaksi eteen nousseiden ongelmien ja yhtiön kommenttien perusteella.

Terveisin
Olli Koponen