Onko teillä tietoa onko joku kiinnostunut ostaman ssh: toiminnan?Ja joko olette kiinnostuneet ostamaan yhtiön osakkeita? 

(Otsikkoa muokattu osuvammaksi ylläpidon toimesta)

Inderesin kommentti 

Moi,

Meidän korviimme ei ole kantautunut minkäänlaisia ostohuhuja SSH:n suhteen, emmekä pidä ostotarjousta todennäköisenä skenaariona lyhyellä aikavälillä.

Todennäköisin ostaja SSH:lle löytyisi näkemyksemme mukaan yhtiön pääkilpailijoiden joukosta PAM-markkinalla (Cyberark, Beyondtrust, Venafi, Centrify ja Thycotic). Mahdollisen ostotarjouksen toteutuminen olisi lopulta kiinni SSH:n perustajan ja suurimman osakkeenomistajan Tatu Ylösen (omistus 47,2 %) suhtautumisesta tarjoukseen. Ylönen kertoi kesällä järjestetyssä SSH:n pääomamarkkinapäivässä olevansa valmis harkitsemaan asiaa hyvän tarjouksen tullessa.

Näkemyksemme osakkeesta on ennallaan ja mielestämme osakkeen arvostus näyttää korkealta suhteessa lähivuosien kasvun ja kannattavuuden yhdistelmään. Q2-tuloskommenttimme SSH:sta on luettavissa täältä https://www.inderes.fi/fi/uutiset/ssh-q2-arvostus-korkea-kasvunakymaan-n...

T. Atte