Copyright © 2019. Inderes Oy. All rights reserved.
Etsi
Käyttäjätili

Hei!

Luo ilmainen tili jotta voit seurata yrityksiä, osallistua foorumin keskusteluun sekä kommentoida meidän sisältöä. Valitse sinulle sopivin tili.

Oliko sinulla jo tili?

Kirjaudu sisään

Taalerin rahastot nordnettiin

Inderes Q&A 31.05.2019 11:57 Taaleri

Moro! Minkälainen merkitys Taalerille on sillä, että osaan rahastoista voi jatkossa sijoittaa myös Nordnetin kautta?

Inderesin kommentti 

Historiallisesti tämänkaltaisten rahastoportaalien merkitys on jäänyt varsin pieneksi rahastoyhtiöille. Käsitykseni mukaan näiden portaalien läpikulkevat rahamassat ovat lopulta suhteellisen pieniä ja lisäksi ne jakautuvat isolle määrälle toimijoita. Isossa kuvassa rahastot ovat edelleen tuotteita, jotka vaativat myyntityötä. En ole ennusteissani huomioinut tätä ja arvioin sen merkityksen Taalerille jäävän hyvin pieneksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että tämä olisi ollut huono päätös Taalerilta. Tämänkaltaisten portaalien käyttö ei aiheuta Taalerille kustannuksia ja kaikki myynti on erittäin korkeakatteista. Näin ollen riski-/tuottosuhteessa asia kääntyy Taalerin kannalta positiiviselle puolelle pienestä potentiaalista huolimatta.

Kannattaa myös kuunnella podi finanssipalvelutaloista täältä https://www.inderes.fi/fi/videot/inderespodi-jakso-45-sijoituspalveluyhtiot-sijoituskohteena

-Sauli