Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.

Telia vs DNA ja Elisa

Inderes Q&A 16.04.2018 11:00 Telia Company

Kysymykseni, miksi Telian kurssi heiluu alle neljän euron ja miksi vain alle neljän, kun kaksi muuta Dna:n kurssi 18e ja Elisan 36e? Kilpailua juuri ole ainakaan toimioiden lukumäärässä. Onko vain niin, että 2 muuta vieneet kaikki asiakkaat?

Mitä vaatisi, jotta Telia nousisi Dna:n haastajaksi? Teliasta puhutaan, että se on osinkoyhtiö, miksei se lähde haastamaan muita, eikö vain ole paukkuja suurempaan kurssikehitykseen. Miten näette Telian tulevaisuuden pitkällä tähtäimellä?

Hyvää kevättä toimistolle! :)

Inderesin kommentti 

Samoin, hyvää kevättä!

Olemme käsitelleet teleoperaattoreiden kilpailutilannetta Elisan Yhtiöpäivityksessä (huom. 1/2018 https://www.inderes.fi/kilpailu-kovaa-mutta-odotamme-kannattavuuden-sail...). Arvioimme teleoperaattoreiden tiedostavan toistensa reagoivan nopeasti hintakilpailuun ja mahdollisen hintakilpailun tulevan kaikille kalliiksi. Näin ollen emme odota laajempaa hintakilpailua ja odotamme Elisan ja muiden operaattoreiden kannattavuuden myös jatkossa säilyvän hyvänä Suomessa.

 

Telia https://www.inderes.fi/yhtiot/telia-company
Elisa https://www.inderes.fi/yhtiot/elisa
DNA https://www.inderes.fi/yhtiot/dna

Suosittelemme katsastamaan Sijoituskoulut osakkeiden hintaan liittyen. Osakkeiden nimelliset hintaerot eivät kerro, onko yhtiö halpa tai kallis, joten tämän pohjalta yhtiöitä ei ole suositeltavaa verrata toisiinsa. :) https://www.inderes.fi/inderes-sijoituskoulu-halpa-vai-kallis ja https://www.inderes.fi/osakkeiden-lukumaara-onko-silla-valia