Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Onko teillä käsitystä kuinka merkittävä osa Terveystalon ja Pihljalinnan kannattavuudesta tulee Laboratoriopalveluista? Hinnoittelu tällä puolellahan on aivan posketon vertailtaessa esim. HusLab hinnoitteluun. Nyt näyttää myös tulevan uusia kilpailijoita tälle alalle kuten esimerkiksi Puhti Lab Oy joka mainostaa aktiivisesti eri meedioissa ja jonka hinnoittelu on näitten toimijoiden merkittävästi halvempi.

Inderesin kommentti 

Hei

Terveystalo ja Pihlajalinna eivät erittele, kuinka paljon liikevaihdosta tai kannattavuudesta tulee Laboratoriopalveluista. Yhtiöt käsityksemme mukaan hankkivat niitä ainakin osassa toimipisteissä myös alihankkijoilta. Pihlajalinnan ja Terveystalon asema koko integroidun hoitoketjun hallitsijana nostaa kuitenkin palvelun nopeutta ja potilaan kokemaa lisäarvoa myös laboratoriopalveluista, mistä syystä korkeampi hinnoittelu on perusteltavissa.

Terveisin,

Olli V.