Copyright © 2021. Inderes Oyj. All rights reserved.
Käyttäjätili

Hei anonyymi!

Luomalla maksuttoman Inderes-tilin, pääset käsiksi Inderesin analyysiin, voit tilata suositun aamukatsauksen ja seurata sinua kiinnostavia yhtiöitä sekä keskusteluita.

Luo tili

Onko sinulla jo Inderes-tili?

Turvamarginaali Inderesillä?

Inderes Q&A 17.03.2021 9:57

Hei, Turvamarginaali, jonka osakkeelta vaatii, on jokaisen päätettävä itse. Olisi kuitenkin kiinnostavaa tietää, millaista turvamarginaalia teidän analyytikot käyttävät omassa sijoitustoiminnassaan. Lisäksi kiinnostaisi, heittelehtiikö vaatimus turvamarginaalille paljonkin sen mukaan, kuinka riskiseksi osake nähdään tai minkä laatuisia riskit ovat, ja onko yleisellä markkinatilanteella vaikutusta haluttuun turvamarginaaliin.

Inderesin kommentti 

Hei,

Utelin tuosta analyytikoilta, mutta vastaushaarukka oli suuri ja hyvin tapauskohtainen: suht turvallisessa firmassa turvamarginaali voi olla lähes olematon, riskisemmässä leveä kuin ikimetsän puiden runko. 

Eräs nimeltämainitsematon analyytikko vastasi "pitäisi ensin tietää, mikä on  turvamarginaali", mutta oletan sen olleen sarkasmia koska en voi ymmärtää miten tänne olisi voinut päästä töihin tuntematta turvamarginaalin käsitettä.

Terveisin,

Verneri